Diensten

CENTURY 21: een bewuste keuze.

 

100% Kwaliteit

Het CENTURY 21 Systeem zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen. Deze klantgerichtheid zal ontwikkeld, geïntegreerd en verlangd worden op elk niveau van ons systeem en geen afwijking van dit hoge ideaal zal aanvaard worden. Onze klanten hebben recht op de beste dienstverlening ooit door een vastgoedorganisatie aangeboden. Daar kunnen ze dan ook op rekenen.

Onze succesformule

Over heel de wereld verenigt het CENTURY 21 Systeem vastgoedspecialisten die, naast hun marktaandeel, ook hun imago en de kwaliteit van hun diensten willen verhogen. Ze verdienen erkenning om hun professionalisme én om hun klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Onze filosofie? We bieden de consument die een vastgoedtransactie onderneemt, de veiligheid van een groot merk. En bouwen met hem een vriendelijke, hechte vertrouwensrelatie op. Deze filosofie werd ook schriftelijk en officieel vastgelegd in onze visieverklaring.

Supertevreden klanten

Een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie: dié krijgt u van elk CENTURY 21-kantoor. Concreet omvat de garantie onder meer een marktanalyse van de verkoopwaarde, de details van onze contacten met zowel kandidaat-kopers als met de eigenaar-verkoper, het professioneel afhandelen van de verkoop enz. De volledige lijst van 14 punten vindt u hieronder. Uw CENTURY 21 vastgoedspecialist geeft u graag alle info en duiding, volledig op maat.

Kwaliteitsgarantie

De CENTURY 21 kantoren zijn de enigen die u een onvoorwaardelijke Kwaliteitsgarantie bieden. Hen in vertrouwen nemen om uw woning te verkopen, betekent dat u verzekerd bent van een onberispelijke ‘service’. Wij streven naar 100% kwaliteit en dat is alleen mogelijk als iedere klant individueel tevreden is.

CENTURY 21 garandeert haar belofte met haar Kwaliteitsgarantie, die wordt aangeboden door elk CENTURY 21 kantoor.

Verleden & toekomst

1972: CENTURY 21 wordt door Art Bartlett en Marsh Fisher uit de Californische grond gestampt. Makelaars uit heel de Verenigde Staten verenigen zich in het nieuwe bedrijf. Hun doelstellingen? De competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar verhogen en de consument een professionele kwaliteitsservice bieden.

1987: De eerste Franse kantoren sluiten zich aan bij CENTURY 21. Dankzij efficiënte publiciteitsacties en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening breidt de organisatie zich snel uit. Ze wordt de meest gerenommeerde vastgoedmaatschappij in Frankrijk, met meer dan 850 kantoren.

Ook in België is CENTURY 21 de absolute nummer één. Daar is de vastgoedspecialist actief sinds 1995. Hij telt nu meer dan 195 kantoren in het hele land. Intussen is ook de Belgische organisatie met stip de meest erkende en geraadpleegde vastgoedorganisatie. 93% van de inwoners kent CENTURY 21, en een grote meerderheid kiest dan ook deze specialist voor zijn vastgoedtransacties.

Vandaag is CENTURY 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, met meer dan 7700 kantoren in meer dan 74 landen.

 

Delen op

Jouw woning verkopen Contacteer ons