Nieuws

HEEFT DE VERKOOP VAN UW WONING EEN VOORZETJE NODIG?

10 Oktober 2017

HEEFT DE VERKOOP VAN UW WONING EEN VOORZETJE NODIG? NEEM DAN DEEL AAN ONZE OPENWONINGDAGEN EN SCOOR!

Lees meer

Verkoop van nieuwbouw stijgt binnen de groep CENTURY 21

12 September 2017

Het makelaarsnetwerk Century 21 trekt in ons land volop de kaart van nieuwbouw. Tegen 2018 moet een op de twee verkochte panden binnen de groep nieuwbouw zijn.

Lees meer

HUIS TE KOOP: HOE EEN WONING VLOT EN EFFICIËNT VERKOPEN?

25 Augustus 2017

 

De lijst met 10 tips voor u om efficiënt te verkopen Het is zover: u gaat uw woning verkopen. Maar hoe begint u eraan? Hoe laat u het verkoopproces vlot verlopen? Waar dient u zeker aan te denken? Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een woning. De administratieve rompslomp durft al eens aan te slepen, de woning heeft de tand des tijds niet

Lees meer

Wonen in of rond Gent, voor veel mensen is het wonen in een toffe bruisende stad

22 Juni 2017

Wonen in of rond Gent is voor veel mensen het summum van woonplezier.

Lees meer

Beleggen in vastgoed: aandacht voor de lokale investeerder

14 December 2016

Sparen brengt vandaag weinig tot niks meer op, terwijl intekenen op beursaandelen een risicovolle onderneming blijft. Steeds vaker gaan particulieren op zoek naar alternatieve manieren om meer rendement te halen uit hun middelen. Over de voordelen van het investeren in nieuwbouwvastgoed praten we met Marc Van Laethem, Sales Manager.

Lees meer

Century 21: een bewuste keuze.

14 December 2016

Het CENTURY 21 Systeem zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen. Deze klantgerichtheid zal ontwikkeld, geïntegreerd en verlangd worden op elk niveau van ons systeem en geen

Lees meer

Verkopen aan een hogere prijs, een goed idee?

02 December 2016

Een hogere prijs dan geschat voor je woning vragen, dat kan. Kan je die marge werkelijk ook bekomen? Soms pakt dat mooi uit, soms ook weer niet, klinkt het verdeeld bij vastgoedmakelaars.

Lees meer

3 factoren bepalen hoeveel je kan lenen

02 December 2016

De kogel is door de kerk: je hebt de woning van je dromen gevonden en die buitenkans wil je niet links laten liggen. Maar het kopen of bouwen van een huis kost nu eenmaal geld en dus kan je in een volgende fase het financieel plaatje even bekijken.

Lees meer

Jouw woning verkopen Contacteer ons