Nieuws

Beleggen in vastgoed: aandacht voor de lokale investeerder

14 December 2016

Sparen brengt vandaag weinig tot niks meer op, terwijl intekenen op beursaandelen een risicovolle onderneming blijft. Steeds vaker gaan particulieren op zoek naar alternatieve manieren om meer rendement te halen uit hun middelen. Over de voordelen van het investeren in nieuwbouwvastgoed praten we met Marc Van Laethem, Sales Manager.

Lees meer

Century 21: een bewuste keuze.

14 December 2016

Het CENTURY 21 Systeem zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen. Deze klantgerichtheid zal ontwikkeld, geïntegreerd en verlangd worden op elk niveau van ons systeem en geen

Lees meer

Verkopen aan een hogere prijs, een goed idee?

02 December 2016

Een hogere prijs dan geschat voor je woning vragen, dat kan. Kan je die marge werkelijk ook bekomen? Soms pakt dat mooi uit, soms ook weer niet, klinkt het verdeeld bij vastgoedmakelaars.

Lees meer

3 factoren bepalen hoeveel je kan lenen

02 December 2016

De kogel is door de kerk: je hebt de woning van je dromen gevonden en die buitenkans wil je niet links laten liggen. Maar het kopen of bouwen van een huis kost nu eenmaal geld en dus kan je in een volgende fase het financieel plaatje even bekijken.

Lees meer

Jouw woning verkopen Contacteer ons